Tavoitteenamme on luoda yrityksellenne kasvua, kehitystä ja menestystä!

Kotisivut


Meiltä saat monipuoliset web-sivut aina edullisista perussivustoista vaativiin ratkaisuihin.
Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi ilmeen mukaiset kotisivut aina tyytyväisyystakuulla.
Kaikki toteuttamamme sivut sisältävät tyylikkään ulkoasun ja helposti käytettävän hallintapaneelin, jolla pystyt myös itse päivittämään sivuja sekä sisältöä.
Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti!

Verkkokaupparatkaisut

Onko mielessäsi oman verkkokaupan perustaminen tai kaipaako vanha verkkokauppa päivitystä? Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia verkkokaupparatkaisuja, joihin on mahdollista saada monipuoliset lisäominaisuudet. Verkkokaupan peruspakettiin sisältyy mm. rajaton määrä tuotteita ja tuoteryhmiä, selkeä tilausten hallinta, kattava valikoima toimitus- ja maksutapoja, helppokäyttöinen hallintapaneeli ja tekninen tuki. Meiltä saat verkkokaupat myös vaativaan käyttöön, joissa mm. integraatiomahdollisuus muihin järjestelmiin.

Hakukoneoptimoinnit

SEO (search engine optimization) eli Hakukoneoptimointi on toimenpide jolla parannetaan verkkosivuston sijoituksia hakukonepalveluissa, tavoitteena saada sivusto hakutulosten kärkipäähän.

Logon suunnittelu

Suunnittelemme yrityksellesi persoonallisen ja asiakaskuntaasi vetoavan logon.

Painovalmiit pdf-tiedostot

Valmistamme toteutuksista aina sekä printti- että sähköiseen mediaan soveltuvat versiot.

Mainossuunnittelu- ja ladontapalvelut

Valmistamme toiveittesi mukaan kaikenkokoiset ilmoitukset ja mainokset eri julkaisuihin. Mikäli sinulla ei ole toimittaa täydellistä materiaalia, niin tarvittaessa suunnittelemme ilmoituksen grafiikan, typografian ja ulkoasun huomioiden yrityksen aiemman ilmeen.

Google adwords kampanjat

Mainostamalla yritystäsi Googlessa ja sen mainosverkostossa, saat mainoksesi näkymään myös pienellä budjetilla. Mainokset tulee näkyviin Googlen hakutuloksiin sponsoroituna linkkinä, niillä avainsanoilla jotka kuvaavat yrityksesi toimintaa. Maksat vain mainostesi klikkauksista.

Valokuvaukset

Mikäli aikasi ei riitä valokuvaamiseen, voit kuvauttaa tuotteesi, palvelusi tai työkohteesi myös meillä. Tarjoamme edullisesti ammattitaitoiset ulkokuvauspalvelut esim. kotisivujasi varten.